Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

2008

Bilder från Almedalsveckan 2008
 
OBS:
Fotografens namn (alternativt Region Gotland om fotograf saknas) måste anges vid all form av publicering. Bilderna får endast användas för icke-kommersiella ändamål som är kopplade till Almedalsveckan. Bilderna får inte förses med missvisande bildtexter eller på annat sätt förvanskas utifrån originalet.
Gata och ort*
Antal bäddar och antal sovrum
Avstånd till Almedalen
Pris
Antal nätter
Information om boende
Kontaktperson*
Telefon*
E-post*
Vilka kontaktuppgifter vill du att vi publicerar på hemsidan?
Behandling av personuppgifter
För att vi ska kunna publicera dina uppgifter och för att potentiella gäster ska kunna kontakta dig behöver vi de personuppgifter du lämnar när du skickar in formuläret. I och med att du skickar in bekräftar du ditt samtycke att vi behandlar dina personuppgifter. Tänk på att inte lämna några känsliga eller skyddade uppgifter.

De personuppgifter du lämnar används för att publicera ditt boende på hemsidan. Så fort du hör av dig till oss om att ta bort ditt boende kommer vi att radera dina uppgifter på almedalsveckan.info. E-post gallras senast efter två år. Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje part förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig är Almedalsveckan, Region Gotland, 621 81 Visby. Har du frågor om hanteringen om dina personuppgifter, se vår hemsida www.almedalsveckan.info/personuppgifter, eller kontakta oss på almedalsveckan@gotland.se. Du når vårt dataskyddsombud på 0498-26 90 00. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Integritetsskyddsmyndigheten.
Vad är det för veckodag idag? (SPAM-kontrollfråga)*