Almedalsveckan
Telefon: 0498-26 93 10
E-post: almedalsveckan@gotland.se

Telefontid helgfri måndag-fredag
klockan 09.00-12.00 samt 13.00-15.00

Almedagen 2022, delade dagar och Play-plattform även nästa år

Publicerad 2021-10-26 14:29
I det senaste nyhetsbrevet passar vi på att bjuda in till Almedagen 2022 som vi arrangerar den 2 december. Denna gång med en valfrihet för deltagarna att antingen vara på plats i Visby eller delta digitalt.

Almedalsveckans vision är att vara den demokratiska mötesplatsen för alla, en magisk plats för dialog, utbyte och oväntade möten som bidrar till att utveckla vårt samhälle. 

Almedalsveckan Play

Nästa års Almedalsvecka genomförs på plats i Visby, men den lärdomen vi tar med oss från årets digitala Almedalsvecka är att via digitala sändningar så når arrangören fler och evenemanget lever längre om det ligger kvar på Almedalsveckan Play även efter det att veckan är genomförd.

Därför är vi glada att även inför Almedalsveckan 2022 kunna erbjuda alla arrangörer som planerar att webbsända sina evenemang möjligheten att även finnas med på Almedalsveckan Play. Det skapar möjlighet för fler att delta i dialogerna.

Delade dagar och två partital per dag

I veckan tas även beslutet i vilken ordning partiernas halvdagar fördelas. Klart är att det blir två tal per dag, ett klockan 13 och ett klockan 19. Resten kommuniceras ut när beslutet är taget.